Zullen we genieten van design door samen een uniek product te creëren? 

Bij design is er altijd afstand tussen de ontwerper en de gebruiker. Een samenwerking met jou kan deze afstand verkleinen, en duidelijkheid en waarde aan het ontworpen object geven voor ons allebei. Join is gecreëerd om te maken: voor anderen, en met elkaar.

De eerste stap van Join is een framework waarin je deelneemt in het ontwerp van een product. Door deze manier van samenwerken ontstaat een unieke set, waarin wij beiden een persoonlijke toevoeging hebben gedaan.
Join is niet alleen het eindproduct, maar ook het proces ernaartoe. Dit proces is uniek, omdat jij als deelnemer al vroeg een belangrijke rol speelt in het uiteindelijke product.
Het resultaat van Join is een dagelijks product van keramiek en vormt een set van twee mokken. Jouw creatieve en persoonlijke toevoeging is te zien in de vorm en kleur van het oor. De gecreëerde vorm was nooit ontstaan zonder onze unieke samenwerking.

Join staat voor verbinden. Het verbinden van mensen maar ook het verbinden van het oor en de mok. Het vormt een blijvende connectie tussen mij als ontwerper en jou als gebruiker.

Want to join? Klik dan op app in het menu.